tirsdag, juni 21, 2005

Det snerper hen imod

50/50

http://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3117618/

Spændende....håber den nye viden (i praksis) også er nået til Århus amt til den tid hvor vi har fået skrabet de 37.000 sammen...ååååh nej nu håber jeg da ikke det bliver dyrere????

GitteK den 9:20 AM

7 kommentarer

7 kommentarer

Blogger HBT skrev

Ja jeg hørte lige om det i morgen nyhederne kl. 7 men kunne ikke finde noget om det på nettet - jeg ville nemlig også have skrevet et indlæg om det.

Det de sagde i morges var at ved 1. forsøg havde man 27% chance for graviditet men at de nu er oppe på de 48% ved 1. forsøg. Jeg forstod ikke om de allerede nu bruger samme metoder over det hele men det mener jeg at de gør så jeg håber at disse procenter allerede er en realitet.

Kunne forstå at det var 4 fertilitetsklinikker fra DK og fertilitetsklinikker fra store dele af europa der havde deltaget i undersøgelsen.

Man kan da kun sige at det er positivt at de hele tiden kan forbedre forholdene.

 
Blogger GitteK skrev

Nej det er vel kun de 4 klinikker der har været med i undersøgelserne der har brugt metoden (hvor parret har været informeret) vil jeg tro???

 
Blogger Amocca skrev

det bliver dyrere, for fra 1. januar skal vi på skejby også selv betale for vores hormoner - ligesom andre steder i landet - så må vi håbe at vi også får ret til to ivf børn ligesom de gør i vestsjællands amt

amocca

 
Blogger HBT skrev

Ja vi skal også selv betale for medicin i Brædstrup efter 1. januar hvilket jeg selvfølgelig ikke håber vi får brug for.

Men gonal-f er godt nok også SKIDE dyrt.

 
Anonymous Anonym skrev

Ikke hidse sig op så hurtigt, søde piger. Man kan søge om kronikertilskud, så egenbetalingen aldrig overstiger ca 3000kr om året. Det kan I vel klare -? (tænk på hvad en pakke bleer koster, når den tid kommer).

Det med de to børn er politikerne allerede ved at sætte en stopper for med en lovændring, så det bliver nok ikke aktuelt i nogen amter i fremtiden.

 
Blogger Spirren skrev

Vi har ret til to ivfbørn lige nu, men vi betaler alt selv.

Godt Danmark er opfundet, og endnu bedre er det, at man er medlem :-)

 
Blogger Amocca skrev

danmark vil ikke have mig - der er for mange ting galt med mig hehe

jeg synes det er rimeligt nok at det er ens over hele landet mht til betaling af hormoner ... men det ville ski være rart hvis det så også var ens med hvor mange børn de gav lov til...

men du har nok ret Rikke - det skal de nok få sat en stopper for politisk længe inden det bliver aktuelt for os...

Amocca

 

Skriv en kommentar!